Προνόμια & Χαρακτηριστικά για Πωλητές & Αγοραστές

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να επισκεφθείτε το JustCY. Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι οι αγοραστές όσο και πωλητές έχουν ένα χώρο στο οποίο μπορούν να βρουν τις καλύτερες ευκαιρίες στην Κύπρο. Οι πωλητές θα βρουν μια απλή διαδικασία καταχώρησης, με τη δυνατότητα να προσθέσουν φωτογραφίες στην κάθε τους αγγελία. Η ιστοσελίδα είναι γεμάτη χαρακτηριστικά και προνόμια για τους πωλητές μας, και ένας κόσμος αγοραστών είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας.


Χαρακτηριστικά για Πωλητές

Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικά από τα χαρακτηριστικά και προνόμια που που προσφέρουμε στους πωλητές:

 • "Ο Λογαριασμός μου" είναι η σελίδα που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε ... μέρα ή νύχτα.
 • "Καταχώρηση Αγγελίας" είναι μια εύκολη και απλή διαδικασία, που διαρκεί μόνο ένα ή δύο λεπτά. Η ιστοσελίδα μας σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
 • "Πινακίδες & Φυλλάδια" είναι χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε εύκολα και γρήγορα μια διαφημιστική πινακίδες ή ένα και διαφημιστικό φυλλάδιο για κάθε αγγελία που έχετε καταχωρήσει στην ιστοσελίδα.
 • "Ενεργές Καταχωρήσεις μου" είναι η σελίδα που σας επιτρέπει να δείτε μια λίστα με όλες τις "Ενεργές Αγγελίες" σας στην ιστοσελίδα, καθώς και ο χώρος που μπορείτε να τις επεξεργαστείτε.
 • "Ληγμένες Καταχωρήσεις μου" είναι η σελίδα που σας επιτρέπει σας επιτρέπει να δείτε όλες τις αγγελίες σας που έχουν λήξει πρόσφατα στην ιστοσελίδα.
 • "Σύστημα Μηνυμάτων" σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τους αγοραστές απευθείας μέσω της ιστοσελίδας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το πρόγραμμα ή σελίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων προσφέρει "κρυφή" ρύθμιση λειτουργίας, το οποίο για να κρατάει μυστικό το email σας από άλλους πωλητές και αγοραστές της ιστοσελίδας.
 • "Περιήγηση με Μικρογραφία" είναι χαρακτηριστικό που επιτρέπει την πρώτη φωτογραφία που ανεβάζετε να εμφανίζεται ως μικρογραφία ενώ οι επισκέπτες κάνουν περιήγηση της ιστοσελίδας.
 • "Αλλες Καταχωρήσεις του Πωλητή" είναι σύνδεσμος που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στη σελίδα εμφάνισης της αγγελίας για να μπόρουν οι υποψήφιοι αγοραστές σας να δουν όλες τις άλλες αγγελίες σας που είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα.
 • "Στείλτο το σε Φίλο" είναι σύνδεσμος που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στη σελίδα εμφάνισης της αγγελίας και επιτρέπει στους επισκέπτες που βλέπουν την αγγελία σας να στείλουν γρήγορα τις λεπτομέρειες της αγγελίες σε ένα φίλο, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων της ιστοσελίδας.
 • "Επικοινωνείστε με τον Πωλητή" είναι σύνδεσμος που βρίσκεται στη σελίδα εμφάνισης της αγγελίας και επιτρέπει τους αγοραστές σας για να επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα με οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορεί να έχουν σχετικά με την αγγελία σας. Ο τίτλος σας και το ID προστίθεται αυτόματα στο μήνυμα που θα σταλεί για γρήγορη αναφορά.
 • "Αναβαθμίσεις Αγγελιών" σάς επιτρέπουν να προσθέσετε επιπλέον αξία στη καταχώρισεις σας για να προσελκύσετε περισσότερο την προσοχή πιθανών αγοραστών, ενώ κάνουν περιήγηση της ιστοσελίδας.
 • "Τραβηχτικο" είναι χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους πωλητές να επισημάνουν ιδιαίτερη προσοχή στις διαφημίσεις τους, επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες εικόνες προσοχής.
 • "Προτεινόμενη Κατηγορίας" δίνει πρόσθετη έκθεση στην αγγελία σας με το να την εμφανίζει στον πίνακα "Προτεινόμενες Αγγελίες" που εμφανίζεται στην κορυφή της κατηγορίας στην οποία θα καταχωρήσετε την διαφήμισή σας.
 • "Homepage Προτεινόμενη Αγγελία" σας επιτρέπει να εμφανίζεται η καταχώρισή σας στην αρχική σελίδα του JustCY για τη μέγιστη έκθεση.
 • "Σύνδεση μέσω Facebook" είναι χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να εγγραφείτε εύκολα, καθώς και να συνδέεστε στην ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το Facebook.

Χαρακτηριστικά για Αγοραστές

Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικά από τα χαρακτηριστικά και προνόμια που που προσφέρουμε στους αγοραστές:

 • "Ο Λογαριασμός μου" είναι η σελίδα που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε ... μέρα ή νύχτα.
 • "Τα Αγαπημένα μου" σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια λίστα "Αγαπημένων Αγγελιών". Προσθέστε όσες καταχωρήσεις θέλετε στη λίστα, σας όπως εσείς επιθυμείτε, και διαγράψετε τις οποιαδήποτε στιγμή μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού.
 • "Προχωρημένη Αναζήτηση" σας επιτρέπει να περιορίσετε την αναζήτησή σας, ή να διευρύνετε την αναζήτησή σας έτσι ώστε να ικανοποιεί επακριβώς τις προτιμήσεις σας.
 • "Σύστημα Μηνυμάτων" σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους πωλητές απευθείας μέσω της ιστοσελίδας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το πρόγραμμα ή σελίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Εάν ο πωλητής απαντήσει στο μήνυμά σας μέσω του συστήματος μηνυμάτων, το μήνυμα θα αποθηκευτεί στο λογαριασμού για να μπορείτε να το ανακτήσετε αργότερα.
 • "Αλλες Καταχωρήσεις του Πωλητή" είναι σύνδεσμος που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στη σελίδα εμφάνισης κάθε αγγελίας, για να μπορείτε να δείτε όλες τις ενεργές αγγελίες ενός συγκεκριμένου πωλητή στην ιστοσελίδα.
 • "Στείλτο το σε Φίλο" είναι σύνδεσμος που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στη σελίδα εμφάνισης της κάθε αγγελίας και σας επιτρέπει να στείλετε γρήγορα τις λεπτομέρειες της αγγελίες σε ένα φίλο, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα αποστολής μηνυμάτων της ιστοσελίδας. Δεν υπάρχει ανάγκη για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο!
 • "Σύνδεση μέσω Facebook" είναι χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να εγγραφείτε εύκολα, καθώς και να συνδέεστε στην ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το Facebook.
 • "RSS Feeds" είναι χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να εγγραφείτε σε μία ή περισσότερες κατηγορίες και να λάβετε αυτόματα ενημερώσεις για τυχόν νέες αγγελίες που τοποθετούνται στην ιστοσελίδα. Για να εγγραφείτε σε μια κατηγορία απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο RSS Feed που εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας της επιλεγμένης κατηγορία σας.
 • "Email Alerts" είναι χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να φιλτράρετε νέες αγγελίες για όρους αναζήτησης όπως αυτές καταχωρούνται στην ιστοσελίδα από τους διαφημιστές ανεξάρτητα από το αν είστε ή όχι συνδεδεμένος. Αυτό είναι παρόμοιο με την εκτέλεση μιας "αναζήτησης", αλλά αντ 'αυτού, η αναζήτηση με φίλτρα ελέγχει την ιστοσελίδα για αγγελίες που δεν έχουν ακόμη καταχωρηθεί. Όταν μία νεοεισερχόμενη καταχώρηση ταιριάζει με ένα από τα κριτήρια αναζήτησής σας θα ειδοποιείστε αμέσως μέσω email. Το email θα περιέχει πληροφορίες για την καταχώρηση, καθώς και μια άμεση σύνδεση για να δείτε τη νέα καταχώρηση.
 • "Περιήγηση με Μικρογραφία" σας επιτρέπει να περιηγηθείτε την ιστοσελίδα και να κάνετε προεπισκόπηση των εικόνων των αγγελιών, χωρίς να χρειάζεται πρώτα να κάνετε κλικ για εμφάνιση της σελίδα με τις λεπτομέρειες της αγγελίες.
 • "Επικοινωνείστε με τον Πωλητή" είναι σύνδεσμος που βρίσκεται στη σελίδα εμφάνισης της αγγελίας και σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή απευθείας για οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε σχετικά με την αγγελία τους. Το Η ID της αγγελίας θα συμπεριλαμβάνεται αυτόματα στο μήνυμα που θα σταλεί.