Βοήθεια / Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω είναι μια σειρά από συχνές ερωτήσεις. Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες ή βοήθεια, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πόσο κοστίζει η εγγραφή στο JustCY.com;

Τίποτα. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Δεν υπάρχουν τέλη εγγραφής για τους αγοραστές ή τους πωλητές.

Πόσο κοστίζει για τους πωλητές η καταχώρηση αγγελίας;

Η ιστοσελίδα JustCY.com είναι ασφαλές;

Ναι, οι συναλλαγές σας προστατεύονται από την τελευταία τεχνολογία κρυπτογράφησης.

Πώς μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω;

Έχετε διάφορες επιλογές:

  • Προσφέρουμε την επιλογή της "γρήγορης αναζήτησης" στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας μας, για να μπορείτε να εισάγετε τις λέξεις-κλειδιά και κατηγορίες για την αναζήτηση σας.
  • Έχετε την επιλογή της "Προχωρημένης Αναζήτηση" που σας επιτρέπει να περιορίσετε την αναζήτησή σας, ή να διευρύνετε την αναζήτησή σας έτσι ώστε να ικανοποιεί επακριβώς τις προτιμήσεις σας.
  • Αν ήδη ξέρετε τι ψάχνετε, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από τις πολλές υπάρχουσες κατηγορίες στην ιστοσελίδα.

Μπορώ να αποθηκεύσω τις διαφημίσεις ώστε να μπορώ να επανέλθω σε αυτές αργότερα;

Ναι. Μπορείτε να κρατήσετε στο λογαριασμό σας μια δική σας λίστα με "αγαπημένες" αγγελίες. Κάθε αγγελία στην ιστοσελίδα μας έχει ένα σύνδεσμο "προσθήκη αγγελίας". Απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο και θα προσθεθεί η συγκεκριμένη αγγελία στη λίστα λίστα των αγαπημένων σας.

Τι γίνεται αν δεν μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω;

Μπορείτε να δημιουργήσετε φίλτρα αναζήτησης μέσα από τη σελίδα του λογαριασμού σας. Η ιστοσελίδα μας τότε θα ψάξει όλες τις νέες διαφημίσεις, όπως αυτές καταχωρούνται στην ιστοσελίδα, και αν μία νεοεισερχόμενη καταχώρηση ταιριάζει με ένα από τα κριτήρια αναζήτησής σας, θα ειδοποιείστε αμέσως μέσω email. Το email θα περιέχει πληροφορίες για την καταχώρηση, καθώς και μια άμεση σύνδεση για να δείτε τη νέα καταχώρηση.

Πώς επικοινωνούν οι αγοραστές και πωλητές μεταξύ τους;

Παρέχουμε στους αγοραστές τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τον πωλητή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην σελίδα λεπτομερειών της κάθε αγγελίας. Στη συνέχεια, ο πωλητής θα ειδοποιηθεί μέσω email με τις ερωτήσεις του αγοραστή και θα μπορεί να απαντήσει είτε μέσω e-mail ή να συνδεθεί στο JustCY λογαριασμό του και να απαντήσει μέσω του onsite συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων της ιστοσελίδας. Ο πωλητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει να μην αποκαλύψει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

Τι είναι μια αγγελία;

Η αγγελία είναι η καταχώρηση ενός αντικειμένου/εκδήλωσης/υπηρεσίας που ένας διαφημιστής επιθυμεί να πωλήσει ή να παρέχει. Το JustCY επιτρέπει στα ενδιαφερόμενα άτομα να επικοινωνήσουν με τον διαφημιστή σχετικά με μια συγκεκριμένη καταχώρηση. Μια αγγελία μπορεί να διαφέρει σε διάρκεια από 30 μέχρι 120 ημέρες.

Συμβουλές για αγοραστές

Συνιστούμε στους αγοραστές να επιθεωρούν προσωπικά οποιοδήποτε αντικείμενο, προτού προβούν σε οποιαδήποτε πληρωμή. Το JustCY δεν ευθύνεται σε περίπτωση που ο πωλητής δεν σας παρέχει κάποιο αντικείμενο ή υπηρεσία. Οι αγοραστές θα πρέπει να πληρώνουν για κάποιο αντικείμενο μόνο μετά την παραλαβή και επιθεώρηση του αντικειμένου.

Μάθετε περισσότερα για τις αγγελίες

Είναι πάντα προς το συμφέρον σας να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για μια αγγελία και κάποιο πωλητή. Διαβάστε προσεκτικά την αγγελία, έτσι ώστε να γνωρίζετε τι προσφέρεται και τι θα πρέπει να λάβετε. Διαβάστε τις δημόσιες ερωτήσεις στη σελίδα της διαφήμισης για να μάθετε περισσότερα. Αν δεν είστε σίγουροι, αφιερώστε χρόνο για να δημοσιεύσετε μια ερώτηση, ή επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω του ενσωματωμένου μας συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων.

Αν βρείτε διαφορές μεταξύ του τίτλου και της περιγραφής μιας αγγελίας, μπορείτε να μας το αναφέρετε. Για να αναφέρετε οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@justcy.com